Uštedite čak do 40% kupnjom do 8.12.2023 i pozdravite se s neželjenim znojenjem!

Jamstvo zadovoljstva kod narudžbi u prosincu sve od 25.12.2023.
KLIKNI I UHVATI SVOJ POPUST

Najučinkovitije rješenje u svijetu

Najučinkovitije rješenje protiv znojenja širom svijeta

Electro Antiperspiranti nikada ne bi mogli biti tako učinkoviti ako kopiramo mnoga rješenja koja postoje u svijetu. Kako je moguće da je Electro Antiperspirant bio prvi i još uvijek jedini uređaj na tržištu koji je pomogao 100% pacijenata tijekom kliničkih ispitivanja? Radili smo na tehnologiji koja je učinila Electro Antiperspirante tako učinkovitim mnogo godina prije nego što smo ih stavili na tržište. Promijenili smo i testirali ga opet i opet sve dok stvarno ne pomogne svakome tko pati od pretjeranog znojenja. Nije važno na koji dio tijela želite koristiti Electro Antiperspirant. Doista svatko može birati iz širokog raspona adaptera i uređaja. Electro Antiperspirant® je registrirani zaštitni znak tvrtke HIGHTECH DEVELOPMENT Group, ako odaberete proizvod s ovim imenom, možete biti sigurni da dobivate brendirani proizvod koji uspješno koriste tisuće pacijenata širom svijeta.

Sprječavanje električnog udara

Electro Antiperspirant s prevencijom električnih šokova

Vrlo važna značajka Electro Antiperspiranta je njihova sigurnost. Svaki uređaj ima ugrađenu zaštitu, koja uvijek sprječava svaki rizik. Electro Antiperspirant Sensitive i Electro Antiperspirant ELITE pulsirajući uređaji čak idu tako daleko da potpuno eliminiraju bilo kakav šok, čak i ako se nepravilno koriste. Tajna ove sigurnosne tehnologije je skup električnih krugova koji se stalno prilagođavaju vašem tijelu i stvaraju terapiju prilagođenu upravo vama. Ako izvadite udove iz spremnika ovog uređaja ili skinete adaptere s tijela u bilo koje vrijeme tijekom terapije, krug reagira i štiti vas od neugodnog električnog udara. To je apsolutno jedinstvena i patentirana tehnologija u svijetu, tako da je nećete naći nigdje drugdje osim u Electro Antiperspirantu. Apsolutna sigurnost i klinički dokazana 100% učinkovitost, to je Electro Antiperspirant.

Usporedite Electro Antiperspiranti Kupite Electro Antiperspirant

Pulsirajuća terapija

Electro Antiperspirant s pulsnom terapijom

Pulsirajuća terapija je potpuno nova tehnologija, koja je prvi put korištena u Electro Antiperspirant ELITE. Dizajniran je na dokazanoj tehnologiji klasičnog Electro Antiperspiranta i Electro Antiperspirant Sensitive i dodaje potpuno novu kontrolu struje koja čak i najosjetljivijoj osobi omogućuje korištenje uređaja i uklanjanje prekomjernog znojenja bilo gdje na tijelu. Pulsirajuća struja u Electro Antiperspirant ELITE je potpuno prilagodljiva i niste ograničeni na zadane vrijednosti koje ne odgovaraju svima. Što se tiče toga kome je to najprikladnije, to je posebno za one kojima je elektroterapija obično neugodna. Jeste li osjetljivi i želite koristiti Electro Antiperspirant bilo gdje na tijelu? Odaberite Electro Antiperspirant ELITE. Electro Sensitive Antiperspirant je također namijenjen osjetljivim osobama, koji se mogu koristiti na rukama, nogama i ispod pazuha. Klasični Electro Antiperspirant će koristiti oni koji žele koristiti Electro Antiperspirant bilo gdje na tijelu, a elektroterapija im ne predstavlja problem.