Uštedite čak do 40% kupnjom do 8.12.2023 i pozdravite se s neželjenim znojenjem!

Jamstvo zadovoljstva kod narudžbi u prosincu sve od 25.12.2023.
KLIKNI I UHVATI SVOJ POPUST

Electro Antiperspirant

Od 2010. godine, asortiman uređaja za liječenje prekomjernog znojenja proširen je na sadašnji oblik. U 2010. godini tvrtka iz HIGHTECH DEVELOPMENT Group lansirao je prvi uređaj nazvan Electro Antiperspirant. Ona se razlikovala od sličnih rješenja, uglavnom zbog svoje jednostavnosti rada, korištenja običnih AA baterija (ili njihove inačice s mogućnošću ponovnog punjenja) i djelotvornosti koja nema suparnika u svijetu. Tijekom kliničkog ispitivanja pod liječničkim nadzorom, u razdoblju od 2010. do 2012. godine, ovaj uređaj je mogao pomoći u pretjeranom znojenju u 100% bolesnika koji su se liječili njime. Zahvaljujući svojoj univerzalnoj prirodi i svestranosti za mnoge dijelove tijela, još uvijek je nudimo. Ne može se puno više poboljšati od 100% učinkovitosti.

Electro Antiperspirant Sensitive

Unatoč tome, uređaj nazvan Electro Antiperspirant Sensitive pokrenut je u drugoj polovici 2012. godine. On se razlikuje od prvog Electro Antiperspiranta uglavnom zbog promjene struje koja omogućuje da se uređaj koristi i za osobe s osjetljivom kožom. Patentirani mehanizam za sprečavanje električnog udara, kada se nepravilno koristi, također je prvi put implementiran na ovom uređaju. Taj električni udar nikada nije predstavljao nikakvu opasnost, ali njegovo je uklanjanje navelo one koji su još uvijek oklijevali da se odluče za liječenje. S Electro Antiperspirant Sensitive (Antiperspirantom za osjetljive) možete se spojiti i odspojiti s uređaja u bilo kojem trenutku tijekom tretmana, a uređaj neće izazvati električni udar. Namijenjen je posebno ženama i pacijentima s osjetljivijom kožom za terapiju ruku, stopala i pazuha. Za liječenje obje ruke u isto vrijeme, ne trebate ničiju pomoć, za razliku od prvog Electro Antiperspiranta.

Electro Antiperspirant ELITE

Iako se čini da je HIGHTECH DEVELOPMENT Group već učinio sve što je mogao da ukloni pretjerano znojenje iz svijeta, nije. I tako je 2015. godine Electro Antiperspirant ELITE vidio svjetlo dana. Ovo je potpuno novi uređaj izgrađen na 100% učinkovitosti prvog Electro Antiperspiranta, s patentiranom tehnologijom za sprečavanje električnog udara kao i Electro Antiperspirant Sensitive. Ovo nije posljednja vijest. Electro Antiperspirant ELITE može se napajati ili iz električne utičnice ili iz integrirane baterije velikog kapaciteta po prvi put u povijesti. Može se spojiti bilo gdje u svijetu, zahvaljujući sustavu koji može podnijeti 100-240 volti električne energije, samo odaberite vrstu utičnice prilikom naručivanja. Electro Antiperspirant ELITE je potpuno automatiziran uređaj opremljen mikroprocesorom i novom vrstom pulsirajuće tehnologije, koja omogućuje da ga koriste i najosjetljiviji pojedinci na mnogim dijelovima tijela. Jednostavno odaberite dio tijela s kojeg želite ukloniti pretjerano znojenje, pritisnite gumb Start i Electro Antiperspirant ELITE će se pobrinuti za sve. Neće vam trebati ničija pomoć za terapiju obje ruke.

Međutim, vijesti se tu ne završavaju. Zahvaljujući istraživanju provedenom između 2016. i 2017. godine, tehnologija korištena u Electro Antiperspirant i Electro Antiperspirant Sensitive poboljšana je kako bi se postigli još dulji učinci na oba izvorna uređaja. Dakle, možete čak biti i bez znojenja mjesecima s ovim uređajima na baterije! Novi uređaji nazvani su Electro Antiperspirant Forte i Electro Antiperspirant Sensitive PRO i naručeni su od tisuće zadovoljnih kupaca otkako su lansirani. Jednostavne AA baterije ili njihova punjiva varijanta dovoljne su za njihov rad. Nakon kupnje nećete plaćati dodatne troškove.

Usporedite Electro Antiperspiranti Kupite Electro Antiperspirant