Oslobodit ćemo Vas znojenja ruku, glave, pazuha, stopala, leđa, prsa, stražnjice i mnogih drugih područja na tijelu! Kraj znojenja u samo tjedan dana na mnogo mjeseci.

Prilikom kupnje prije 24.5.2022, popust do 40% na svaki Electro Antiperspirant.

Podržite Ukrajinu s nama! 10% od prodaje svakog Electro Antiperspirant-a donirat ćemo ukrajinskim obiteljima pogođenim ratom.

"Naš prioritet je da svi naši kolege imaju izravno iskustvo s pretjeranim znojenjem. Samo tako možemo razumjeti sve koji pate od pretjeranog znojenja i stvarno im pomoći, a ne samo obećati da ćemo to učiniti."

Ako su vam ruke ili stopala znojne i hladne poput leda, NIJE ZBOG loše cirkulacije krvi. To je najčešća pogreška ljudi koji nemaju iskustva s pretjeranim znojenjem. Također patimo od prekomjernog znojenja, tako da znamo da se znojne ruke i noge hlade 20 puta brže od suhih udova. Zašto? Pokušajte izaći iz tuša goli ispred kuće bez isušivanja. Je li vam hladno? I bi li vam bilo manje hladno ako se osušite prije izlaska iz kuće? Isto je i s vašim udovima. Čim se riješite znojenja pomoću Electro Antiperspiranta, oni će biti suhi i topli. Nema više znojnih i hladnih ruku i nogu.

Certificirani medicinski uređaj protiv pretjeranog znojenja (hiperhidroze)

Preko 130.000 zadovoljnih kupaca

Udovi slobodni od hladnoće nakon nekoliko upotreba

POGLEDAJ
VRIJEME DOSTAVE

POGLEDAJ GARANCIJU
POVRATA NOVCA

Sjedinjene Države: 1 dan

U Sjevernu Ameriku:1 dan
U Južnu Ameriku:1-3 dana
U Europu:2-3 dana
u Australiju:2-4 dana
u Aziju:2-4 dana

100% ZADOVOLJSTVO ILI POVRAT NOVCA

Profesionalna podrška, ako je pomoć potrebna

Punih 50 dana nakon primitka proizvoda

Individualni plan liječenja besplatno

Usporedite Electro Antiperspiranti Kupite Electro Antiperspirant