Prekomjerno znojenje je bolest koju liječimo od 2010. godine! Iskoristite popust do 40% na svaki Electro Antiperspirant i riješite se znojenja

kao deseci tisuća ljudi prije vas! Vrijedi samo do 27.2.2024.
KLIKNI I UHVATI SVOJ POPUST
Electro Antiperspirant protiv znojenja s besplatnom dostavom

Bilo da ste iz Francuske, Filipina, Havaja, Vijetnama, Kanarskih otoka ili možda Butana, uvijek ćemo besplatno isporučiti Electro Antiperspirant u roku od nekoliko radnih dana.

Sjedinjene Države: 1 dan

U Sjevernu Ameriku:1 dan
U Južnu Ameriku:1-3 dana
U Europu:2-3 dana
u Australiju:2-4 dana
u Aziju:2-4 dana

Troškovi dostave već su uključeni u cijenu proizvoda i ne plaćate ništa više. Gdje je to moguće, koristimo usluge ekspresnog prijevoza (UPS, DHL, itd.), Koje će vam dostaviti pošiljku bilo gdje u svijetu vrlo brzo. U nekim zemljama koristimo standardni poštanski sustav. U svakom slučaju, uvijek ćete primiti broj za praćenje na adresu e-pošte koju ste unijeli tijekom narudžbe, tako da možete pratiti kretanje pošiljke na putu do vas.

* Ako ste s mjesta izvan Europske unije, moguće je da će carinska ispostava vaše zemlje od vas tražiti takozvanu uvoznu carinu. Međutim, iznos koji je nažalost izvan naše kontrole, preporučujemo da ga provjerite u carinskom uredu prije nego što naručite Electro Antiperspirant izvan Europske unije.