Ugodni adapteri za pazuh
79 $ 119 $
Na stanju 5x

Anatomski oblikovani adapteri koji se savršeno uklapaju u područje ispod pazuha i osiguravaju savršenu primjenu Electro Antiperspirant terapije na kožu pogođenu prekomjernim znojenjem. Adapteri su jasan izbor za tisuće naših kupaca godišnje.

Udobni adapteri za pazuhe mogu se koristiti sa svim našim strojevima. Upute za uporabu nalaze se na vašem jeziku.

Adapter za lice
119 $ 189 $
Na stanju 3x

Ovaj anatomski oblikovan adapter u obliku maske namijenjen je za liječenje lica. U slučaju da se znojite oko usana, ispod nosa, oko očiju i drugdje na licu, ovaj adapter je dizajniran upravo za vas. Ako imate više čelo, maske treba kombinirati s adapterom za čelo.

Adapter za lice može se koristiti s Electro Antiperspirantom Forte i Electro Antiperspirantom ELITE. Upute za uporabu nalaze se na vašem jeziku.

Specijalni adapter
89 $ 139 $
Na stanju 1x

Ovaj aplikator je najsvestraniji asortiman naših adaptera. Može se koristiti za liječenje trbuha, prsa, leđa, stražnjice, ali i bedara i listova.

U kombinaciji s Electro Antiperspirantom Forte ili Electro Antiperspirantom ELITE, koristi se za liječenje već spomenutih područja tisućama naših klijenata. U prilogu su upute za uporabu na vašem jeziku.

Adapter za čelo
89 $ 139 $
Na stanju 2x

Ako se većinom znojite na čelu, ovaj adapter je pravi za vas. Može se koristiti u kombinaciji s Electro Antiperspirantom Forte ili Electro Antiperspirantom ELITE.

Upute za uporabu na vašem jeziku uključene su uz adapter za čelo.

Adapter za vlasište
239 $ 299 $
Na stanju 1x

Adapter je namijenjen onima od nas koji se znoje posebno u području vlasišta ili potiljku. Ako imate znoj koji teče od kose do lica i odjeće, ovaj adapter, zajedno s Electro Antiperspirantom Forte ili Electro Antiperspirantom ELITE je dizajniran upravo za vas.

Upute za uporabu su na vašem jeziku.

Velike posude za Electro Antiperspirant
88 $
Na stanju 5x

Jako su vaše noge velike ili se znoje sve do članaka.