Zaustavit ćemo znojenje čak i po ovoj vrućini!

Iskoristite masivni popust od 40% do 06/23/2024 i počnite ponovno živjeti.

KAKO ELECTRO ANTIPERSPIRANT RADI

 

Što je Electro Antiperspirant

Electro Antiperspiranti su uređaji razvijeni posebno protiv i najsnažnijeg znojenja u svim dijelovima tijela. To su liječnički odobreni uređaji i potvrđeni su od strane najboljih doktora koji se bave s pretjeranim znojenjem. Trenutno, ovi uređaji pomažu više od 150.000 ljudi u cijelome svijetu i koriste se u stotinama medicinskih ustanova.

 

Kako Electro Antiperspirant radi

Electro Antiperspirant koristi vrlo poboljšanu i sigurnu tehnologiju koja se naziva jontoforeza. Ova tehnologija, pomoću vrlo slabih električnih impulsa, stimulira dijelove kože koji su zahvaćeni pretjeranim znojenjem, time se znojenje zaustavlja na nekoliko dana. Poželjan rezultat već nakon nekoliko dana i traje nekoliko mjeseci. Održavajući ga, može biti i produženo trajanje bez ikakvih nepoželjnih posljedica.

Protiv kakvih vrsta znojenja Electro Antiperspirant pomaže?

Svi Electro Antiperspiranti će vas osloboditi bilo kakvih vrsta znojenja (uključujući i znojenje zbog stresa), bez obzira zbog čega je. Znoje li vam se dlanovi ili noge? Nemoguće vam je hodati u otvorenim cipelama tijekom ljeta ili morate imati rezervnu odjeću na poslu zbog znojenja? Znojite li se kada dajete govor ili jednostavno bez ikakvog razloga? Mrlje od znoja ispod pazuha, znoj vam curi niz lice, znojna leđa i stražnjica su vam previše poznati? Electro Antiperspiranti će vam uvijek pomoći.

 

ŽELITE LI SE RJEŠITI ZNOJENJA I ZAPOČETI NORMALAN ŽIVOT?

 

 

Više o tretmanu protiv znoja  ILI   Kupite Electro Antiperspirant 

 

Electro Antiperspirant® ELITE