Prekomjerno znojenje je bolest koju liječimo od 2010. godine! Iskoristite popust do 40% na svaki Electro Antiperspirant i riješite se znojenja

kao deseci tisuća ljudi prije vas! Vrijedi samo do 27.2.2024.
KLIKNI I UHVATI SVOJ POPUST

Ovi opći uvjeti uređuju odnose među prodavateljem i kupcem u području prodaje robe između firme HIGHTECH PRODUCTION d.o.o. registriranu u Trgovačkom registru na Općinskom sudu u Pragu (EU-Republika Češka) dio C, stavak 323831 (dalje samo "prodavatelj" i njenim trgovačkim partnerom (dalje samo "kupac")

Prodavatelj prihvaća od kupca samo sljedeće vrste plaćanja:

  • Plaćanje unaprijed uplatom na račun
  • Plaćanje pouzećem u gotovini (gotovinu preuzima od kupca kudrna služba)
  • Plaćanje u ratama
  • Plaćanje karticom preko PayPal, PayU, Google Pay, Apple Pay, Skrill
  • Plaćanje na rate (samo u slučaju da kupac ispunjava uvjete trvtke koja nudi potrošački kredit)
    – samo Republika Češka

Uvjet valjanosti elektroničke narudžbe je ispunjavanje svih podataka koji su zahtjevani u formulku. Narudžba je prijedlog kupoprodajnog ugovora. Da bi se sklopio kupoprodajni hovor nije potrena službena potvrda narudžbe od prodavatelja, ugovor je valjan samom isporukom robe. Prodavatelj može odrediti da je ugovor valjan potvrđenjem narudžbe. Prodavatelj ovisno o vrsti prodaje (količine,cijene, troškova isporuke, udaljenosti i sl.) uvijek ima pravo zahtijevati od kupca potvrdu narudžbe prikladnim načinom, npr. Telefonom ili písmeno. Ako kupac odbije potvrditi narudžbu, narudžba nije valjana. Cijena u Europskoj zajednici (EZ) ugovorno je dogovorena kao konačna, uključujući sve poreze.

Roba se šalje kupcu od prodavatelja putem kurirske ekspresne službe, clena prijevoza je, ukoliko nije dio cijene proizvoda, određena cijenikom prijevoza aktualnom na dan kupnje. Uobičajeno trajanje isporuke kor robe narudne do 12:00 istog radnog dana je 24-48 sati zavisno o adresi isporuke koju je zadao kupac. Kupac će biti obaviješten o kretanju pošiljke putem emaila koji je naveo kod naručivanja a prije isporuke pošiljke biti će informiran putem telefona ili emailom o vremenu isporuke. Vrijeme isporuke se može produžiti a to znači u neočekivanim uvjetima kao što su prirodne katastrofe, nesreće i slično. O mogulem kašnjenju biti će kupac obaviješten odmah putem emaila koji je naveo kod narudžbe.

Na robu koja je kupčina sa jamstvom zadovoljstva ona se odnosi na vremenski period koji je naveden u trenutku kupnje proizvoda (uglavnom se radi o 50-100 dana).

U slučaju odstupanja od ugovora vodimo se valjanim propisima Republike Češke i Europske Unije u aktualnom obliku. Kupac može odustati od ugovora. Kupac može odustati od ugovora u roku 14 dana od preuzimanja robe ukoliko je ugovor sklopljen pute m posredne komunikacije na daljinu. Odluči li se korisnik iskoristiti to pravo, mora uručiti prodavatelju otkaz ugovora najkasnije 14 dana od dana preuzimanja pošiljke. Robu kupac mora vratiti potpuno, s kompletnom dokumentacijom, neoštećeno, čisto, skupa s originálním pakiranjem, u stavu i vrijednosti kakvo je bilo i preuzeto, i to na adresu proizvođača/distributora navedenuu uputstvu uređaja, ili na ovim internet stranicama pod šifrom Operator. Ukoliko roba bude vraćena nekompletna i oštećena, može prodavatelj vraćenu kupovnu cijenu smanjiti za tomu odgovarajući iznos.

U slučaju da se realizira jamstvo zadovoljstva třeba se voditi sljedećim pravilima. Kupac je robu dužan vratiti potpuno, s kompletnom dokumentacijom, neoštećeno, čisto, zajedno s originalnim pakiranjem, u stanju i vrijednosti (s obzirom na normalno korištenje) istom u kakvom je bilo i preuzeto, i to na adresu proizvođača/distributora navedenu u uputstvu uređaja, ili na ovim internet stranicama pod šifrom Operator. Uz robu kupac mora priložiti i dopis góje zahtijeva realizaciju jamstva zadovoljstva zajedno s telefonskim brojem ili email adresom i brojem bankovnog računa na koje trebaju novci biti vraćeni. Novci će biti vraćeni na bankovni račun kupca najkasnije do 30 radnih dana. Taj rok počinje od dana kada prodavatelj dobije otkaz ugovora od kupca. U slučaju da kupac nije naveo bankovni račun ili račun nije poznat, kupac dobija vaučer koji može popošiti u prodavatelja sljedećom kupnjom druge robe. Proizvođač zadržava pravo odbiti reklamaciju ili ispunjavanje garancije zadovoljstva u slučaju da nedostaje roba i dodatna oprema ili dokumentacija uvedena u ovom dijelu iznad ili u slučaju oštećenja (pad, udarac i sl.) ili umanjivanja vrijednosti robe(npr. Popravak robe od osobe koja nemá ovlaštenje od prodavatelja itd.) te pravo na traženje da se uplati razlika da bi roba bila dovedena u početno stanje. Ovi mogul troškovi biti će odnijeti od kupovne cijene robe isto kao i troškovi vezani s transakcijama plaćanja i troškovima za poštarinu i pakiranje. Zadovoljstvo jamstvo uvjetovano ispunjavanjem individualni plan po naknadu za odustanak 40%.

Kod narudžbe proizvoda izvan područja EU može vas kontaktirati carinska uprava sa zahtjevom o dodatnim informacijama i naknadama (porez, carina) vezanih s uvozom pošiljke do vaše zemlje. Te informacije ili moguće naknade i njihova visina spadaju isključivo u odgovornost kupca i određeni su unutar državnim propisa. Da biste provjerili da li se moraju u vašem slučaju platiti ili ne , molic kontaktirajte ured carine u vašoj zemlji. Jako vas kontaktiraju u vezi s stvarima opisanim u ovom dijelu molic za suradnju s carinskim uredám. Preduhitrit ćete time moguća kašnjenja i neugodnosti tijekom isporuke za koje prodavač ne snosi odgovornost. Te naknade niu predmetom ispunjavanja garancije zadovoljstva i ne mogu se u takvom slučaju tražiti natrag.

Troškovi vezani sa slanjem robe natrag prodavatelju snosi kupac. Prodavatelj nije odgovoran za štetu koja bi mogla kod prijevoza od kupca nastati, zbog toga se strogo preporuča pošiljku prije slanja osigurati na iznos vrijednosti proizvoda.

Kupljeni VIP popust se može iskoristiti na aktualnu cijenu proizvoda na dan kupnje uređaja na koji se koristi popust na ovim stranicama. Sa svakim urevajem se može kupiti samo 1 VIP popust koji je vremenski neograničen i prenosiv, sačuvajte molic kupon za popust na sigurnom, bez njega se ne može iskoristiti popust.

Slike objavljene na ovoj web stranici su samo ilustrativnog karaktera i mogu se po boji razlikovati od stvarnosti.

Vaši podaci koji su zaštićeni zakonom broj 101/2000 Sb.(Zákon o zaštiti podataka) biti će obrađeni od prodavatelja u okviru valjanog zakonči zaštite podataka i korištena za izvršavanje vaše narudžbe. Zbog toga mogu biti vaši podaci predani pružatelju usluge ili prijevozniku koji uručuje pošiljku kupcu.

Imate pravo od nas tražiti informacije koje se tiču osobnih podataka u smislu članka 12 Zákona o zaštiti podataka i/ili izmjene podataka. Pripadaju vam prava iz članka 12 Zákona o zaštiti podataka a to zanči pravo tražiti od nas objašnjenje, jako sumnjate ili utvrdite da se ne držimo valjanog zákona o zaštiti podataka.

Ovi uvjeti su valjani i s učiním od 12.9.2020 i poništavaju prethodne izmjene Uvjeta. Prodavatelj zadržava pravo izmijeniti Uvjete bez prethodnog upozorenja. Izvorno izdanje ovih Uvjeta je napisano na češkom jeziku a njihov prijevod osiguran je od treće strane, u slučaju spora je zbog toga mjerodavno izvorno izdanje.