Uštedite čak do 40% kupnjom do 8.12.2023 i pozdravite se s neželjenim znojenjem!

Jamstvo zadovoljstva kod narudžbi u prosincu sve od 25.12.2023.
KLIKNI I UHVATI SVOJ POPUST

Korisnička video recenzija Electro Antiperspiranta

Kako Electro Antiperspirant radi na 100°C u sauni?

ŽELITE LI SE RJEŠITI ZNOJENJA I ZAPOČETI NORMALAN ŽIVOT?

Preporuke Doktora i njihova iskustva s Electro Antiperspirantom

(kliknite za povećati)

Ovdje smo zbog vas i radije ćemo umrijeti nego vam ne pomoći.
Znamo kako je živjeti s pretjeranim znojenjem, pa nećemo stati dok ne budete suhi od znoja.

Usporedite Electro Antiperspiranti Kupite Electro Antiperspirant

Korisnička video recenzija Electro Antiperspiranta

Korisnička video recenzija Electro Antiperspiranta

Korisnici Electro Antiperspiranta napisali su nam

Drago mi je da vam mogu javiti da je znojenje nestalo nakon 6 tretmana, već je prošlo 3 mjeseca, a još se nije vratilo. Nisam htio to pokvariti pa vam zato pišem tek sada. Što moram napraviti kada se znojenje počne vraćati? Hvala na odgovoru.

Electro Antiperspirant ELITE James Kanada

Radim kao trgovačka predstavnica, a znojni dlanovi bili su mi noćna mora. Ne mogu opisati koliko mi je uređaj pomogao. Taj osjećaj kada pružite ruku, a ne morate se bojati da će biti znojna, jednostavno je nevjerojatan!!!

Electro Antiperspirant Sensitive Ljubica Hrvatska

Moj sin patio je od malena zbog znojenja ruku i nogu, isto kao ja i moj otac. Prekomjerno znojenje u obitelji je prisutno već generacijama a nitko nam nije mogao pomoći. Sami znate da sam bio prije kupnje Electro Antiperspiranta skeptičan, tim više iz razloga što se radilo o velikoj udaljenosti. Jako sam sretan i zahvalan što vam mogu napisati da se zahvaljujući vama u mojo obitelji više nitko ne znoji, ne znate ni sami koliko ste nam pomogli.

Electro Antiperspirant ELITE Rhys Novi Zeland

Znojenje je u mene nestalo 6. dan, bilo je to uistinu čudo! Ne možete zamisliti koliku radost od života sada imam, hvala.

Electro Antiperspirant Sensitive Maria Čile

Cijelog života nisam mogao među ljude zbog toga što mi se strašno znojila glava. Ruke i noge možete sakriti ali glavu ne a to me uništavalo. Na Electro Antiperspirant sam naletio slučajno u doktora i on mi vas je preporučio. Kako je to bilo dalje već pogađate, jednostavno sam suh:)Te rijeke znoja koje su mi tekle po licu su nestale. Jako sam vam zahvalan.

Electro Antiperspirant Jeffrey Australija

Ruke su mi se znojile od malena, u školi i prethodnom poslu to je bio doslovno horor. Sve oko sebe sam uvijek smokrio. dati nekomu ruku za mene je bilo nezamislivo koliko sam se stidio zbog svog znojenja. Electro Antiperspirant me je oslobodio znojenja za 4 dana i to na cijeli mjesec.

Electro Antiperspirant Sensitive Raul Španjolska

Trajalo je to duže nego sam očekivao ali na kraju imam skroz suhe dlanove.

Electro Antiperspirant Sensitive Martin Češka

Nevjerojatno je da sam se napokon riješila vječno znojne odjeće. Kupila sam prvi šareni top za ljeto :) Puno hvala za pomoć.

Electro Antiperspirant Romana Češka

Prekomjernog znojenja glave trudio sam se bez rezultata riješiti već od puberteta a još prije par mjeseci živio sam s osjećajem da je to normalno, zdravo i da oslobađa tijelo štetnih tvari. Barem mi je to tvrdio moj doktor. Vaš uređaj sam prvi put isprobao u siječnju i odmah nakon prvog tretmana se stanje popravilo za nekih 50-60%, drugi tretman je potpuno zaustavio znojenje. Pretpostavljam da ću to sada samo održavati jednom mjesečno. Imate li kakav savjet za održavanje? Hvala puno na odgovor.

Electro Antiperspirant ELITE Martin Slovačka

Više se niti ne sjećam od koje godine sam se znojila, čini mi se da je to bilo oduvijek a vremenom se to pogoršavalo, sve dok se to u mojoj 35. godini više nije dalo izdržati. Electro Antiperspirant sam kupila kao posljednju mogućnost prije operacije i to mi je uistinu pomoglo. Jedino je šteta da za to nisam znala prije.

Electro Antiperspirant Amelie Francuska

Prije tri godine bila sam na operaciji koja se zove simpatektomija ali pomogla mi je samo nekih 40% a još su mi se pošla znojiti i noge i leđa. Želim va reći da uređaj STVARNO RADI!!!!!!!!!!!!Super je to osjećaj, nevjerojatno sam sretna i zahvalna.

Electro Antiperspirant Diana Engleska

Nevjerojatno je da nešto tako maloga može napraviti tako puno. Kada bih unaprijed znala da Electro Antiperspirant radi kao što radi, platila bih ga slobodno i tri piuta više.

Electro Antiperspirant Katarzyna Poljska

Prezentacija kliničke studije

Video instrukcije - Adapter za lice