Uštedite čak do 40% kupnjom do 8.12.2023 i pozdravite se s neželjenim znojenjem!

Jamstvo zadovoljstva kod narudžbi u prosincu sve od 25.12.2023.
KLIKNI I UHVATI SVOJ POPUST

Naš prioritet je da vam pomognemo s pretjeranim znojenjem kao da pomažemo sebi ili našim voljenima. Mi nismo samo tehnološka tvrtka koja proizvodi medicinske proizvode. Doista želimo pomoći, tako da nismo zadovoljni samo prodajom uređaja.

Sami smo testirali sve Electro Antiperspirante iz naše linije proizvoda. Imamo iskustva sa svim vrstama znojenja i pomogli smo više od 130.000 ljudi s problemima uzrokovanim pretjeranim znojenjem do danas. Sve počinje s primanjem odabranog uređaja, uključujući detaljne upute na vašem jeziku. Upute za uporabu su pola bitke. Preporučamo da je prije prve terapije pročitate barem dva puta.

Nešto se dogodilo? Mi smo ovdje za Vas. KONTAKT

1. Naručite s besplatnom brzom dostavom.

2. Kurir dostavlja pošiljku za 2-4 radna dana.

3. Pažljivo pročitajte upute za uporabu i kontaktirajte nas ako imate pitanja.

4. U prosjeku prvu terapiju započinjete 49 sati nakon narudžbe prema uputama za uporabu.

5. Ovisno o dijelu tijela, prestajete s znojenjem nakon 4-12 terapija, prema uputama za uporabu.

6. Čim se prestanete znojiti, zaustavite terapiju.

7. Nakon nekoliko mjeseci, vraća se znojenje. Čim se to dogodi, napravite 3-4 terapije za redom.

8. Znojenje ponovno nestaje na nekoliko mjeseci. Ponoviti prethodnu točku nakon što se vrati.

Nešto se dogodilo? Mi smo ovdje za Vas. KONTAKT

Započnite liječenje

Ako nešto nije jasno nakon čitanja uputa za uporabu, možete nas besplatno kontaktirati putem E-POŠTE ili TELEFONA. Uvijek ćemo vas savjetovati kako započeti i kako nastaviti. Najvažnija stvar na početku liječenja je komunikacija u slučaju bilo kakvih nejasnoća. Savjetovali smo desetke tisuća ljudi. Također ćemo i vas savjetovati.

Pričekajte rezultate

Ovisno o dijelu tijela, uvijek ćete prestati s znojenjem nakon 4-12 terapija. U većini slučajeva znojenje brzo opada. Radite terapiju i još se znojite, ali onda se jednog dana probudite i više se ne znojite. Da, znamo da se ne znojite u snu, baš kao ni mi. Kada prestane znojenje, prestanite s terapijama. Od tog vremena, vi ste u fazi održavanja i samo trebate napraviti 2-3 terapije kada se vaše znojenje počne polako vraćati.

Ovdje smo zbog vas i radije ćemo umrijeti nego vam ne pomoći.
Znamo kako je živjeti s pretjeranim znojenjem, pa nećemo stati dok ne budete suhi od znoja.

Usporedite Electro Antiperspiranti Kupite Electro Antiperspirant

Trebaju vam budući savjeti oko tretmana? Kontaktirajte nas!

U slučaju da znojenje ne opadne nakon 12 tretmana, ne morate se brinuti. Ovo je rijetko, ali iz iskustva znamo kako prilagoditi plan liječenja kako bismo sve mogli popraviti. Prvo, potrebno je što prije nas kontaktirati od posljednje terapije. Poslat ćemo vam nekoliko pitanja na koja ćete moći odgovoriti zahvaljujući već završenoj terapiji. Zatim ćemo, na temelju vaših odgovora, sastaviti INDIVIDUALNI PLAN, po mjeri, za vas, koji će ukloniti vaše znojenje. Već smo uspjeli pomoći ljudima s atopičnom ekcemom na rukama, koji su također bili znojni koristeći ove planove, kao što ćemo pomoći i ljudima s vrlo osjetljivom kožom i svim drugima.